Προσφώνησις επί του νεκρού του αρχιεπισκόπου Λατίνων Ι.Μαραγκού, επιτίμου μέλους και δωρητού τη Εταιρεία ρηθείσα τη 11 Δεκεμβρίου 1891 εν τω ναώ του Αγίου Διονυσίου υπό Γ.Λαμπάκη - ΛΑΜΠΑΚΗΣ, Γεώργιος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη