Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους ανά το Κράτος Σεβασμιωτάτους Ιεράρχας, τας Επισκοπικάς Επιτροπάς, τα Ηγουμενοσυμβούλια των ευαγών Μονών, τους Ιερείς, τους Επιτρόπους των Ιερών Ναών και προς άπαν το Χριστεπώνυμον πλήρωμα - ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΙΣΕΕ) (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη