Αγόρευσις του εριτίμου βουλευτού Αττικής κ. Φωκίωνος Νέγρη υπέρ της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας γενομένη επί της συζητήσεως του νομοσχεδίου περί συγχωνεύσεως του Λαχείου της Αρχαιολογικής Εταιρείας και του υπέρ του Εθνικού Στόλου της Ελλάδος Λαχε - ΡΟΥΦΟΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ, Λουκάς Θ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη