Αιτιολογική έκθεσις του βουλευτού Πατρών κ. Λουκά Θ. Ρούφου Κανακάρη επί της προτάσεως τροποποιήσεως του 4 άρθρου του Νομοσχεδίου περί συγχωνεύσεως του λαχείου της Αρχαιολογικής Εταιρείας και του λαχείου υπέρ του Εθνικού Στόλου της Ελλάδος. Πρότασις τροπο - ΜΑΡΟΥΚΗΣ, Οράτιος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη