Δημοσίευμα περί νομίσματος των χρόνων του αυτοκράτορος Ιουστινιανού επ'ευκαιρία της ανακαινίσεως του επί του φρέατος της Σαμαρείτιδος αρχαίου ιερού ναού - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, (ΧΑΕ) (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη