Μεταφορά του Μουσείου της Χριστ. Αρχαιολογ. Εταιρείας εις το εν Αθήναις Βυζαντινόν Μουσείον - ΣΙΩΤΗΣ, Ιωάννης; ΡΩΜΑΙΟΣ, Kωνσταντίνος A. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη