Νικόλαος Δρανδάκης. Ο βίος, η προσωπικότητα και το επιστημονικό του έργο - ΓΚΙΟΛΕΣ, Νικόλαος; ΚΑΛΟΠΙΣΗ-ΒΕΡΤΗ, Σοφία; ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, Μαρία (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Μη διαθέσιμη περίληψη