Ο Μαρίνος Καλλιγάς ιστορικός της τέχνης και διευθυντής της Εθνικής Πινακοθήκης σε δύσκολα χρόνια. Επιλογή από τα δημοσιεύματα του Μαρίνου Καλλιγά - ΧΡΗΣΤΟΥ, Χρύσανθος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1988)
Μη διαθέσιμη περίληψη