Δημήτριος Ι. Πάλλας (5 Ιανουαρίου 1907 - 11 Μαΐου 1995). Εργογραφία του Δ. Ι. Πάλλα. - ΓΚΡΑΤΖΙΟΥ, Όλγα (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1999)
Δημήτριος Ι. Πάλλας (5 Ιανουαρίου 1907 - 11 Μαΐου 1995). Εργογραφία του Δ. Ι. Πάλλα.