Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους ανά το Κράτος Σεβασ. Ιεράρχας και τας Επισκοπικάς επιτροπάς. Περί αναγραφής χρηματικού ποσού εν τοις προϋπολογισμοις των εν τω Κράτει διατηρουμένων Ιερών Μονών υπερ της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρεία - ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΙΣΕΕ) (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη