Μιλτιάδης Δ. Πολυβίου, Η εκκλησιαστική αρχιτεκτονική στο Πήλιο κατά τον 18ο και 19ο αιώνα (1700-1881) - ΠΑΣΑΛΗ (Afroditi PASALI), Αφροδίτη; ΒΑΡΑΛΗΣ (Ioannis D. VARALIS) , Ιωάννης Δ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2025)
Μιλτιάδης Δ. Πολυβίου, Η εκκλησιαστική αρχιτεκτονική στο Πήλιο κατά τον 18ο και 19ο αιώνα (1700-1881), Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Θεσσαλίας, Βόλος 2019, 258 σελ., 30×21,5 εκ. ISBN: 978-960-9439-64-0.