†Χαράλαμπος Μπούρας ‒ Κλήμης Ασλανίδης ‒ Σταύρος Μαμαλούκος (επιμ.), Εκκλησίες στην Ελλάδα μετά την Άλωση, 8 / Churches in Greece 1453-1850, 8, - ΣΤΟΥΦΗ - ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ (Ioanna STOUFI - POULIMENOU), Ιωάννα (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2025)
†Χαράλαμπος Μπούρας ‒ Κλήμης Ασλανίδης ‒ Σταύρος Μαμαλούκος (επιμ.), Εκκλησίες στην Ελλάδα μετά την Άλωση, 8 / Churches in Greece 1453-1850, 8, Εκδόσεις Μυγδονία, Θεσσαλονίκη 2021, 28×21 εκ., 374 σελ., 433 εικ. (φωτογραφίες και αρχιτεκτονικά σχέδια), ISBN: 978-618-5034-44-3.