Επιστημονικαί ανακοινώσεις εταίρων της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας κατά τα έτη 1945-1959 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, (ΧΑΕ) (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1960)
Μη διαθέσιμη περίληψη