Εγκύκλιος. Βασίλειον της Ελλάδος. Το υπουργείον των εκκλησιαστικών και της δημόσιας εκπαιδεύσεως προς τους ανα το Κράτος κ.κ.Νομάρχας, τους Σ. Ιεράρχας, τας επισκοπικάς Επιτροπάς και τα Συμβούλια των διατηρουμένων Μονών - ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Θ. Κ.; ΠΑΡΙΣΗΣ, Σ. Μ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη