Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους ανά το Κράτος Σεβασ. Ιεράρχας και τας Επισκοπικάς επιτροπάς - ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΙΣΕΕ) (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη