Πρακτικά Ημερίδας. Από το Βυζάντιο στη νεώτερη εποχή: παράδοση και ανανέωση στην τέχνη. Μνήμη ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥ - ΚΑΛΟΠΙΣΗ-ΒΕΡΤΗ, Σοφία; ΧΑΛΚΙΑ, Ευγενία (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2014)
Μη διαθέσιμη περίληψη