Αφιέρωμα: Ταξίδι στο χθες: Τριάντα χρόνια θύμησες από την ίδρυση του ΤΕΠΑΕ ΑΠΘ (1984-2014) - Βακαλόπουλος Κωνσταντίνος (Διάλογοι! Θεωρία και πράξη στις επιστήμες αγωγής και εκπαίδευσης, 2018)
Ιστορία του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων το 2014 από την ίδρυσή του.