Καινοτόμες δράσεις (2) για τη συγγραφή λογοτεχνικής ιστορίας από φοιτήτριες/τές του Τμήματος για παιδιά μικρής ηλικίας - Κανατσούλη Μελπομένη (Διάλογοι! Θεωρία και πράξη στις επιστήμες αγωγής και εκπαίδευσης, 2020)
-