Ίχνη του εφήμερου: Το χρονικό της μόνιμης έκθεσης κοστουμιών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος - Κερτεμελίδου, Παρασκευή (Διάλογοι! Θεωρία και πράξη στις επιστήμες αγωγής και εκπαίδευσης, 2018)
Το χρονικό της μόνιμης έκθεσης κοστουμιών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.