Βιβλιοπαρουσίαση: Mclachlan, C., Fleer, M., & Edwards, S. (2017). Αναλυτικά προγράμματα προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Σχεδιασμός, αξιολόγηση και εφαρμογή. (Μ. Παπανδρέου, Επιμ.∙ Α. Γρίβα, Μτφρ.). Αθήνα: Gutenberg - Μπιρμπίλη, Μαρία (Διάλογοι! Θεωρία και πράξη στις επιστήμες αγωγής και εκπαίδευσης, 2018)
Mclachlan, C., Fleer, M., & Edwards, S. (2017). Αναλυτικά προγράμματα προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Σχεδιασμός, αξιολόγηση και εφαρμογή. (Μ. Παπανδρέου, Επιμ.∙ Α. Γρίβα, Μτφρ.). Αθήνα: Gutenberg.