Βιβλιοπαρουσίαση: Patton, M. Q., & Καραλής, Θ. (Επιμ.). (2021). Η παιδαγωγική της αξιολόγησης. ΙΝΕ ΓΣΕΕ - Κεδράκα, Κατερίνα (Διάλογοι! Θεωρία και πράξη στις επιστήμες αγωγής και εκπαίδευσης, 2021)
Patton, M. Q., & Καραλής, Θ. (Επιμ.). (2021). Η παιδαγωγική της αξιολόγησης. ΙΝΕ ΓΣΕΕ