Βιβλιοπαρουσίαση: Γαρυφαλλιά Κατσαβουνίδου (2023). «Παιδί, πόλη, και σχεδιασμός. Το Spielraum». Κριτική - Χρονάκη, Μυρτώ (Διάλογοι! Θεωρία και πράξη στις επιστήμες αγωγής και εκπαίδευσης, 2023)
Το βιβλίο της κ. Κατσαβουνίδου εντυπωσιάζει από τον πλούτο των πληροφοριών που περιλαμβάνει, την πολυφωνία των προσεγγίσεων που παρουσιάζει, (όρο που χρησιμοποιεί και η συγγραφέας) και το εύρος των επιστημονικών περιοχών που εξετάζει. Είναι «ένας κόμβος σε ένα πλέγμα», όπως αναφέρεται στο απόσπασμα του Μισέλ Φουκώ. Συνδιαλέγεται με τη μακρά παράδοση των λόγων για το παιδί, την παιδική ηλικία και το παιχνίδι, σε συνδυασμό με την πόλη, την πολεοδομία και τη βιωσιμότητα.