Οι προϋποθέσεις βέλτιστης εταιρικής διακυβέρνησης σε μονάδες υγείας: Η ελληνική εμπειρία - Χαζάκης Κωνσταντίνος Ι.; Παπανικολάου Γεώργιος Σ. (Κοινωνική Πολιτική, 2021)
Το παρόν άρθρο παρουσιάστηκε σε πρώτη μορφή στο 3ο τακτικό συνέδριο που διοργάνωσε το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και ∆ιεθνών Σχέσεων της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Λουτράκι, 8 – 10 ∆εκεμβρίου 2017 με θέμα «∆ημοκρατία, ανάπτυξη και ασφάλεια: Πολιτική σε συνθήκες αβεβαιότητας». Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες για τα χρήσιμα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους. Ευχαριστούμε επίσης τους ανώνυμους κριτές του περιοδικού Κοινωνική Πολιτική για τις στοχευμένες και σημαντικές παρα- τηρήσεις τους επί του κειμένου.