Σ. Σακελλαρόπουλο (επιμ), «Ετσι αγαπάμε εμείς την Ελλάδα. Πλήρη πρακτικά και ιστορικό των δικών Μπελογιάννη-Τα σήματα Βαβούδη», Εκδόσεις Τόπος, Αθήνα, 2016 - Αθανασάτου Ιωάννα (Κοινωνική Πολιτική, 2021)
Δεν διατίθεται περίληψη