Καψάλης, Α. (2018) Μετανάστες Εργάτες στην Ελλάδα. Εργασιακές Σχέσεις και Μεταναστευτική Πολιτική στην Εποχή των Μνημονίων, Αθήνα: Τόπος. - Κυπραίου Εβίνα; Σβερώνη Κατερίνα (Κοινωνική Πολιτική, 2021)
Δεν διατίθεται περίληψη.