Μήνη, Π., Γεωργιάδη, Κ., Πιπινιά, Ι. και Σταυρακοπούλου, Ά. (επ.), 2020. Υπηρέτριες & Υπηρέτες. Ιστορικά υποκείμενα και καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις στον ελληνόφωνο χώρο (19ος-21ος αιώνας). Αθήνα: Παπαζήσης. - Αθανασοπούλου Αγγελική (Κοινωνική Πολιτική, 2023)
Δεν διατίθεται περίληψη.