Καραμεσίνη, Μ. και Συμεωνάκη, Μ. (επιμ.) (2019). Συμφιλίωση εργασίας και οικογένειας στην Ελλάδα. Γένεση, εξέλιξη και αποτίμηση μιας πολιτικής. Αθήνα: Νήσος – Εργαστήριο Σπουδών Φύλου (Πάντειο Πανεπιστήμιο) - Στρατηγάκη, Μαρία (Κοινωνική Πολιτική, 2021)
Δεν διατίθεται περίληψη.