Για το βιβλίο: Σπινέλλη Δ. Καλλιόπη, Κουράκης Ε. Νέστωρ και Κρανιδιώτη Π. Μαρία (επιστημονική επιμέλεια) (2018). Λεξικό Εγκληματολογίας. Αθήνα: Τόπος, 1291 σελ. - Tsiganou, Joanna (The Greek Review of Social Research, 2019)
Παρουσίαση από την Ιωάννα Τσίγκανου του βιβλίου Σπινέλλη Δ. Καλλιόπη, Κουράκης Ε. Νέστωρ και Κρανιδιώτη Π. Μαρία (επιστημονική επιμέλεια) (2018). Λεξικό Εγκληματολογίας. Αθήνα: Τόπος.