Για το βιβλίο: Μιχάλης Χριστοδούλου (2019). Κριτικός ρεαλισμός και βιογραφική μέθοδος στην ποιοτική έρευνα: Φιλοσοφικά ζητήματα και ερευνητικές εφαρμογές. Πάτρα: Opportuna, 299 σελ. - Bithymitris, Giorgos (The Greek Review of Social Research, 2020)
N/A