Το σκληρό άνισο περιφερειακό αποτύπωμα της πανδημίας: Μια αποτίμηση με βάση το «COVID-19_Regional_Labour» web GIS για τον Μεσογειακό Ευρωπαϊκό Νότο - Kanelleas, Akis; Psarologos, Dimitris; Voulgaris, Dimitrios; Gourzis, Kostas; Gialis, Stelios (The Greek Review of Social Research, 2020)
N/A