Για το βιβλίο: Ασπασία (Σίσσυ) Θεοδοσίου και Ελένη Καλλιμοπούλου (εισαγωγή και επιμέλεια) (2020). Μουσικές κοινότητες στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Εθνογραφικές ματιές και ακροάσεις. Αθήνα: Εκδόσεις Πεδίο, 528 σελ. - Balandina, Alexandra (The Greek Review of Social Research, 2021)
Ν/Α