Green, Sarah (2020). Σημειώσεις από τα Βαλκάνια. Τόπος, περιθωριακότητα και αμφισημία στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Μτφρ.: Α. Σιώτου και Σ. Θεοδοσίου, πρόλογος: Α. Μπακαλάκη, επιμέλεια: Σ. Θεοδοσίου. Ισνάφι, 443 σελ. - Papadaki, Eirini (The Greek Review of Social Research, 2022)
N/A