Για το βιβλίο Επισφαλείς βιογραφίες: Εργασιακές διαδρομές και ταυτότητες στον μετασχηματιζόμενο κόσμο της εργασίας του Γιώργου Τσιώλη - Bithymitris, Giorgos (The Greek Review of Social Research, 2025)
N/A