Δικαστική και σωφρονιστική στατιστική: Προβλήματα συγκρισιμότητας και αξιοπιστίας - Ηλιού Κατερίνα (The Greek Review of Social Research, 2014)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–> Το εγκληματικό φαινόμενο μεταβάλλεται με το χρόνο και διαφέρει ανάλογα με τον τόπο, πράγμα που δυσκολεύει τη διεξαγωγή της συγκριτικής έρευνας στον τομέα της Εγκληματολογίας. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>