Αστυνομική στατιστική: Μια διαδικασία συλλογής ποσοτικών δεδομένων για την εγκληματικότητα - Καλίτσης Θοδωρής (The Greek Review of Social Research, 2014)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><span style="font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’,’serif’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: EL; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">Στη μέτρηση του εγκληματικού φαινομένου συμβάλλει και η Αστυνομική Στατιστική.<!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>