Αξιοποίηση πληροφοριών της σωφρονιστικής στατιστικής με τη δημιουργία βάσης δεδομένων: Δυνατότητες και περιορισμοί - Μαλαπέτσα Μαρία (The Greek Review of Social Research, 2014)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> Τμήμα μιας βάσης δεδομένων για το έγκλημα που αφορά τη Σωφρονιστική Στατιστική η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μελετήσει και να αξιοποιήσει στοιχεία που απεικονίζουν τον πληθυσμό των φυλακών. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>