1974: Η μετάβαση από το αυταρχικό στο δημοκρατικό καθεστώς στην Ελλάδα: Προέλευση και ερμηνεία μέσα από μία νοτιο-ευρωπαϊκή προοπτική - Διαμαντούρος Π.-Νικηφόρος; Πετρονώτη Μαρίνα (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]