Το πρόβλημα της κοινωνικής στρωματώσεως στην Ελλάδα, όπως προβάλλεται από τις εμπειρίες των Αθηναίων δικηγόρων - Φιλιππίδης Ηλίας Αλ. (The Greek Review of Social Research, 1977)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]