Συμβολή σε μια εθνοκοινωνιολογία της αιγαιοπελαγίτικης κοινότητας: Εισαγωγή στη μεθοδολογική θεώρηση - Παπαϊωάννου Βασίλης (The Greek Review of Social Research, 1977)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]