Δραματουργική κοινωνιολογία: Η θεατρικότητα της κοινωνικής ζωής στο έργο του Erving Goffman - Τάτσης Νικόλαος Χ. (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]