Εθνική και κοινωνική συνείδηση στη διασπορά: Ο Ελληνικός σύνδεσμος Μεταλλωρύχων στη Νότια Αφρική 1905-1920 - Μάντζαρης Βαγγέλης (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]