Τα ανθρώπινα δικαιώματα και η αυτοδιάθεση των λαών: Θεωρία και πράξη της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών κατά τη δεκαετία του ’60 - Κουτσούκης Κλ. Σ. (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]