Βεργίνα: Γεωργικός εκσυγχρονισμός και κοινωνικός μετασχηματισμός σ’ ένα χωριό της Κεντρικής Μακεδονίας - Δαμιανάκος Στάθης; Νικολακόπουλος Ηλίας; Ψυχογιός Δημήτρης (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]