Κριτική της σημερινής δομής και λειτουργίας της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της - Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ); Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ); Πολυδωρίδης Νίκος; Χατζηδάκης Αλέξης (The Greek Review of Social Research, 1978)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]