Μεθοδολογικές προϋποθέσεις της συστηματικής θεωρίας του Luhmann στη λύση του προβλήματος της μειώσεως συμπλεγμάτων - Αλεξόπουλος Χρήστος Σ. (The Greek Review of Social Research, 1976)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]