Η Σουηδία σαν μια μεταβιομηχανική κοινωνία: Μερικές νύξεις για συνεχή κοινωνική σκέψη - Popenoe, David; Κόσσυβα Ευαγγελία (The Greek Review of Social Research, 1975)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]