Η ψυχολογία του δικαστή σε περιόδους κοινωνικο-πολιτκών μεταβολών: Το πέρασμα της Ιταλίας από το φασιστικό στο φιλελεύθερο κράτος - Κουκουτσάκη Αφροδίτη (The Greek Review of Social Research, 1979)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]