Ο επιστήμονας και ο πολιτικός: Δυνατότητες και όρια της επιστημονικής συμβουλής στην πολιτική - Βαρβαρούσης Πάρις (The Greek Review of Social Research, 1979)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]