Κοινωνία και τεχνολογία: Παραδοσιακή κοινωνία και φεουδαρχικός τρόπος παραγωγής. Συμπεράσματα εθνο-κοινωνιολογικής έρευνας - Rivals, Claude; Παπαϊωάννου Βασίλης Σ. Α. (The Greek Review of Social Research, 1979)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]