Διαχωρική κατανομή του πληθυσμού της Ελλάδος: Μεγάλαι ομάδες ηλικιών 1971- Σημειωθείσαι μεταβολαί (1961/71) - Συμεωνίδου Χαρίκλεια (The Greek Review of Social Research, 1975)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]